Waarom dit hét moment is om thuis een moestuintje te beginnen

Waarom dit hét moment is om thuis een moestuintje te beginnen

Tuinieren, vooral onder millennials, is populairder dan ooit. Tussen 2008 en 2013 was er een stijging van 63% in tuinieren. Nu het grootste deel van het land thuis blijft om de verspreiding van COVID-19 te helpen voorkomen, zou dit het perfecte moment kunnen zijn om een ​​moestuin te beginnen. Hieronder vertellen we je waarom.

Verse producten

Het hebben van uw eigen bron van verse producten kan gezonder zijn, u geld besparen en echt lonend zijn. Er is ook geen mysterie over mogelijke besmetting of chemicaliën.

Het is goed voor je

Tuinieren heeft zowel lichamelijke als geestelijke gezondheidsvoordelen. Het zal je naar buiten brengen voor een beetje vitamine D en helpen bij waanzinnige gevoelens. Tuinieren kan helpen om stress te verlichten, u productiever te laten voelen en wat beweging te geven. 2,5 uur per week tuinieren kan helpen om dezelfde streefhartslag te bereiken als een training met matige intensiteit. Het biedt je zelfs een lichte krachttraining!

Het is perfect voor kinderen

Als je kinderen nu thuis hebt van school, is tuinieren de perfecte activiteit. Veel homeschooling-onderwerpen worden gebruikt in tuinieren, waaronder geschiedenis, sociale studies, wiskunde en gymnastiek. We gebruiken onze tuin ook om onze kinderen te leren hoe ze voor anderen moeten zorgen. Je kunt altijd wat extra planten om ervoor te zorgen dat je kunt doneren aan buren in nood.

Een leuke community

Nieuwe hobby’s kunnen je verbinden met nieuwe gemeenschappen. U kunt verbinding maken met andere tuiniers in uw omgeving – voorlopig natuurlijk online – om meer te weten te komen over lokale bodem en seizoensinvloeden. U kunt uw producten ook doneren en delen met uw huidige gemeenschap van vrienden, buren en familie.

Gerelateerde Posts

Waarom dit hét moment is om thuis een moestuintje te beginnen

Waarom dit hét moment is om thuis een moestuintje te beginnen